Tässäpä todiste valmistuneesta olympiaurakasta.Testasin sukkia tänään luistelemassa käydessäni. Oli kyllä kaunis päivä ja aurinko lämmitti kilpaa uusien sukkien kanssa. Tuossa kuvassa sukat ovat kyllä aika muhkuraisen näköiset.  

42709.jpg

Nyt onkin jo ihanaa aloittaa uusia töitä. Eilen tein valkoisesta Eskimo langasta ihan peruspipon jääkiekkoa katsellessa. Nyt voisin aloittaa tekemään toista keeppiä ja sormikkaitakin olisi hauska aloitella. Äsken yritinkin jo etsiä ohjetta, mutta en vielä löytänyt. Pitää varmaan taas katsella kaikki lehdet läpi, kun en älynnyt kirjoittaa ylös lehden numeroa. Muutaman päivän ajan on myös mielessä pyörinyt ajatus piknik-viltistä kesää varten. Vaatekomerossa pyörii iso kasa kaikenlaisia puuvillalankoja. Jos neuloisi niistä neliöitä ja niistä sitten kokoaisi peiton jonka taakse tulisi esim. vanha kerniliina kosteutta eristämään. No, tämä on niitä ideoita jotka tuskin ikinä valmistuvat. Neulon muutamia tilkkuja joista ei tulekaan niin kivoja ja sitten projekti muuttukiin vähemmän kiinnostavaksi.

Ensi sunnuntaina pääseekin sitten rentoutumaan Tukholman risteilylle. Pitää varmaan etsiä netistä joku kiva lankakauppa jossa voisi käydä. Vinkkejäkin saa antaa.