Nyt on mielestäni syksyn paras aika, keltaiset lehdet vielä puissa ja mukavia syksysateita, jolloin voi käpertyä sisälle esimerkiksi neulomaan.

920095.jpg

Tänä syksynä olen tehnyt Alpacasta villatakkia Dropsin ohjeella. Takista ei kuitenkaan tullut aivan oikean kokoinen, joten en kuvaa sitä nyt päällä. Myös napit puuttuvat, mutta ne jääköön vielä salaisuudeksi. Luultavasti takki pääsee pukin konttiin. Muuten tuli kyllä oikein kiva ja sellainen johon tekee mieli käpertyä kylmällä ilmalla, Alpaca on myös kivan kevyttä lankaa.
Sellaisen virheen tein, että neuloin hihat bambupuikoilla ja muuten metallisilla. Vaikka puikkokoko oli sama, on käsiala hyvin erilaista ja se näkyy. Pidin tämän villatakin tekemisestä ja pyöröyläosasta. Voisin tehdä tällä mallilla toisenkin villatakin.

920087.jpg

Tänään ostin Smart-lankaa projektiin joka näkyy alla. Ohje on ihanasta Vintage Style-kirjasta, josta voisin toteuttaa melkein kaikki ohjeet. Onneksi ovat melkoisen ajattomia, joten tekemistä riittää moneksi vuodeksi eteenpäin. Ensimmäinen miesten villapaitani pääsee siis alulle.

920081.jpg

920105.jpg