Kylläpäs tämä palmikkotoppi on osoittautunut aika vaikeaksi työksi. Tai ainakin erityistä keskittymistä vaativaksi. Olen purkanut jo muutaman kerran aina muutamia rivejä ja tuntuu ettei edisty ollenkaan. Joka virheen jälkeen aina mietin, että nyt kyllä olen tarkkana ja skarppina, mutta ei. Tänään huomasin taas yhden mokelluksen ja päätin, etten kyllä pura. Yritin korjailla virhettä neuloessa ja kyllähän sen huomaa, mutta päätin, että se on sellainen kiva uniikki yksityiskohta.

92437.jpg

Nyt täytyy kyllä aloittaa joku rentouttava pitsityö, esimerkiksi Liisan Lilja-huivi. Minulla olisi Alpaca- lankaa, mutta väriltään voisi paremmin sopia kesään valkoinen Butterfly, josta teen tätä palmikkotoppiakin. Luulen, että lankaa kyllä riittää huiviinkin.

Viikonloppuna en ehtinyt paljon neuloa, mutta askartelin hamekankaan jämistä ja kenkälaatikosta kivan säilytyslaatikon lakkaliimalla. Kuvassa sekin vähän pilkottaa.

Keskiviikkona lähden sitten kesätyöpaikkakunnalle. Siellä ehdin luultavasti neuloa paljon, mutta blogin päivitys taitaa jäädä viikonlopuille. Varsinkin kuvalliset päivitykset. Huomenna pitää viimeistään mietiskellä mitä kaikkia lankoja ja töitä pakkailen mukaan.