Eilen ei ollut minun päiväni. Koko päivän mietin, mitä kivaa illalla tekisin, eli siis neuloisin, mutta loppujen lopuksi mikään ei oikein ottanut sujuakseen.

Lankaruusua kokeilin tehdä. Jos olisin ollut fiksu, olisin käynyt ensin täällä käspaikassa katselemassa vinkkejä ruusun tekoon. Eilen illalla sain aikaan muutaman epämääräisen ja solmuisen kasan lankaa ja tämän.

88692.jpg 

Oikeastihan nuo viimeistelyompeleet pitäisi neuloa ihan tiukkaan tuohon keskemmälle. Ihmettelinkin, että onpas tämä löysä lopputulos ja miten tästä voi oikein tehdä mitään. No, tänään sitten yritin epätoivoisesti kiristellä noita lankoja keskemmälle ja lopputulos näyttää tältä.

88693.jpg

Eli, jos mahdollista, niin vieläkin kamalammalta. Tietysti jälkeenpäin lankojen kiristely ei onnistu niin hyvin, kuin jos sen tekisi alusta pitäen hyvin. Parasta tässä kaikessa on se, että tämä oli vasta yksinkertaisin kukkamalli. Tarvitsen siis aika paljon harjoitusta, jos meinaan saada aikaan yhtä kivoja kukkasia kuin tuolla käspaikan kuvassa. Onneksi minulla ei ole mitään kiirettä, kun en onneksi ole ehtinyt suunnitella mitään projektia näiden kukkien ympärille. Harmi kyllä, olisi ollut mukavaa esitellä täällä oikein kaunis kukkanen...

Tästä siis lähti alamäki. Illalla ei oikein onnistunut mikään. Palmikot meni vääriin kohtiin palmikkopaidassa, eikä tv-neulekaan innostanut. Onneksi tänään on luvassa parempi ilta.