...piponi jäi junaan. Nimittäin äskettäin valmistunu hattarapipo, johon ehdin jo kovasti ihastumaan. Olen joskus aika hajamielinen ja eräänä aamuna unenpöpperössä junassa keskityin ehkä liikaa pitämään huolta hanskoistani, koska samalla käsissäni pitämä pipo pääsi ilmeisesti putoamaan ja katoamaan jonnekin aamuruuhkan keskelle eikä löytynyt ainakaan laiturialueelta, jonne palasin pipoa etsiskelemään.

Mutta ehkä ensi viikolla kysäisen vr:n löytötavaratoimistosta, jos sellaista olemassa on tai sitten vain luon uudelleen Vivaldista silmukat puikoille. Tällä kertaa lisäksi hatun voisi tehdä hieman pienemmällä silmukkamäärällä, koska pipo oli päässyt jo hieman löystymään vain muutaman viikon käytön jälkeen. Joten ehkä tässä kuitenkin hyvin käy.

Uuden version neulominen saa kuitenkin odotella ainakin hetkisen. Kävin eilen Menitassa ostelemassa Rowanin lankoja ja sormet syyhyävät aivan mahdottomasti noiden ihanuuksien pariin. Kirjoneulekin saa jäädä vähäksi aikaa odottelemaan, vaikka se onkin edistynyt ihan mukavasti.

Mutta päätä ei kuitenkaan palella, koska ilmeisesti kaukaa viisaana, tein viime viikonloppuna hetken mielijohteesta baskerin viime kesäisestä lepakkoneuleesta tähteeksi jääneestä Primaverasta. Ohje löytyy Modasta 5/08. Tämä päässä kelpaa lähteä Pariisiinkin.

2011855.jpg

2011859.jpg

2011854.jpg