Jostakin syystä nautin Tampereesta eniten juuri syksyaikaan, ainakin tähänastisten kokemusteni perusteella. Ruska näyttää hienolta koski- ja järvimaisemissa sekä tietenkin Pyynikillä. Syksyn kirpeyskin on jo alkanut tuntua viimeisen parin viikon aikana, joten syksyasusteiden neulomisessakin on tullut ihan kiirettä. Ensimmäisenä valmistui kaulahuivi, jonka tein Manos Silk Blend-langasta muunnellen Baktuksen ohjetta.

Epäilin, että 1 vyyhti lankaa ei riitä kunnolla kolmion muotoiseen, leveämpään huiviin, joten päätin tehdä huivin keskelle tavallista suoraa kaulahuivia ja kaventaa kaulahuivin toisen pään vastakkaiselta puolelta kuin toisen. Aina oikein oli yllättävän mukavaa neuloa ja värikäs lanka toimii näin ehkä kaikista parhaiten.

Syksyn värejä on tänään siis ihasteltu. Lisäksi muutama tunti vierähti Vapriikin museokompleksissa, josta kyllä löytyi useampikin kiinnostava ja hyvin koottu näyttely.

 

 

 

 

 Huomiseksi ennustetun synkän ja myrskyisen sään aikana voikin sitten keskittyä hatun neulomiseen, ennen kuin korvat kokonaan paleltuvat aamun työmatkoilla, jotka kuitenkin taittuvat modernimmalla kulkupelillä kuin alemmassa kuvassa.