Siniselle pipolle sopiva kaulaliina valmistui ennen joulua, mutta en ehtinyt sitä kuvaamaan kovinkaan pian. Lisäksi tein muutamia pieniä joululahjoja, joista toivottavasti seuraa myöhemmin kuvia mukavista maisemista. Kaulaliinan kuvaamisen lykkäytyminen oli oikeastaan jälleen mukava sattuma, koska kaulaliinaa tuli kuvattua paljonkin joulun jälkeen talvisissa maisemissa. Kuvia ei oikeastaan ole otettu blogia ajatellen, joten yksityiskohdat eivät näy kovin hyvin. Kaulaliinan lisäksi kuvissa ovat viime talveksi neulomani lapaset ja pipo.

2195026.jpg

2195047.jpg

2195059.jpg

2195162.jpg

Neuloin kaulaliinan pitkittäin ja suunnittelin sen neuloessani. Silmukoita loin aivan liikaa, joten lopussa ompelin keskelle sauman, jolloin kaulaliinasta tuli sopivan pituinen. Samalla poikittaiset palmikot menevät kivasti lomittain. Palmikoiden välillä on helmineuletta. Lankana jälleen Rowanin Tapestry.

Seuraavaksi minun täytyy ehkä jälleen tehdä uusi pipo. Tänä syksynä minulla on ollut hieman huonoa tuuria pipojen kanssa. Ensin hattarapipo jäi junaan ja sitten menin pesemään valkoisen baskerini pesukoneessa jolloin se kutistui ja täten se saa luultavasti uuden elämän pannulappuna.

Toivottavasti tänä vuonna saan valmiiksi hiukan enemmän neulomuksia. Ainakin mielessä ja jo aloitettunakin on monta mielenkiintoista työtä.