Toinen tämän vuoden itse tehdyistä joululahjoista on vielä esittelemättä ja antamattakin. Tein Myssystä Sukkiin-kirjan ohjeella pystyraitalapaset. Käytin vihreää moniraita 7 veljestä, jonka ostin joskus kivan värin vuoksi, toisena lankana on 100% villalanka Italiasta. Lapasten malli on mielestäni hyvä, napakka ja varmasti myös aika lämmin.

1157902.jpg

Itse sain joululahjaksi mm. tällaisen kätevän puikkokotelon. Varsinkin noille pitkille puikoille erinomainen säilytyspaikka. Kiitokset lahjan tekijälle ja antajalle.

1157906.jpg

Jouluaattona tajusin, ettei minulla ole hellehattua matkalle, joten etsin dropsilta kivan mallin ja Ylpeyttä ja ennakkoluuloa katsellessa virkkailin hatun puoleen väliin. Taisin kuitenkin katsella enemmän Mr Darcya, koska hatusta tuli aivan liian iso. Jouduin purkamaan ja samalla vaihdoin hieman hatun malliakin ja tein keskelle hattua erilaisen kuvion pelkän verkkokuvion tilalle. Onneksi tein uusiksi, koska nyt tästä tuli oikein hyvä. Kuva on hieman pikaisesti otettu, koska oli kiire saada hattu jo laukkuunkin.

1157904.jpg