Kotiuduttiin tänään aamuyöstä. Matka oli oikein mukava, raskas ja kulttuurinähtävyyksien täyteinen. Paljon tuli nähtyä ja ennenkaikkea käveltyä jalat kipeiksi. Nautin kaikista kaupungeista, (Rooma, Firenze, Venetsia ja Pariisi), mutta eniten minuun vetosivat Venetsia ja Firenze. Sopivan pieniä ja kauniita, liikennettä sopivasti.

Lankakaupoissa kävin vain yhdessä aika pienessä Firenzessä. Kommenteissa vinkattu kauppa oli kiinni ja se jäi vähän harmittamaan. Vähän lankaa kuitenkin pääsi rinkan pohjalle reissaamaan. Ne kuvaan huomenna, kunhan ovat kerenneet vähän suoristua ja valaistus on parempi.

Mollyn hiuspantakin valmistui ajoissa. Siitä voi nähdä vilauksen seuraavassa kuvassa, jossa olen Tiberjoen rannalla Roomassa. Sitten vielä kuva kauniista Venetsiasta.

158367.jpg

158372.jpg

Huomenna aloitan sitten neulomisen parin viikon tauon jälkeen. Matkan aikana sormenpäitä alkoi syyhyttämään joka kerta kun näin jonkun päällä kivan näköisen neuleen. Tilanpuutteen vuoksi matkaneulomuksen kun oli jäätävä kotiin. Ja kyllähän noissa kaupungeissa ajan toki sai muutenkin kulumaan.