Vihdoinkin muuttopuuhat ovat edenneet sille mallille, että pääsin toteuttamaan pesänrakennusviettiäni ja laittelemaan vauvalle sänkyä ja muuta tarpeellista. Samalla päättelin parit sukat, jotka ovat olleet jo pidempään valmiina odottamassa. Vihreät sukat on tehty Suuri Käsityö- lehden 2/2010 ohjeella. Muuton lomassa neuloin bambulangan jämistä myös vaippaimuja ainaoikeinneuleena.

Innostuin jopa uudelleen kokeilemaan ompelua ja tein hoitoalustalle päällisen Suuri Käsityö- lehden ohjeen mukaan (2/2010). Eihän se taas ihan nappiin mennyt. Muun muassa taistelin muovitetun froteen ja tavallisen kankaan kulmauksessa etenkin oikeassa yläreunassa, mikä on kuvassakin kyllä nähtävillä. Mutta eiköhän alusta aja asiansa. Pinnasängyn pehmusteita en lähde itse yrittämään, vaikka alunperin meinasin. Onneksi ihan kivat löytyivät Kodin Ykkösestä. Vauvan sängyn ylle liimattiin piristykseksi Djecon koristetarroja. Tykkään kyllä kovasti lopputuloksesta, vaikka ihan valmis nukkumasoppi ei ehkä vielä olekaan.

Toiset supervauvan polvisukat on neulottu Step langan lopuista siten, että vaihdoin varressa joka toisella kierroksella eri lankaan. Sukista tulikin varsin mielenkiintoiset ja ei välttämättä mitkään suloisimmat. Lisäksi langan loppuessa toisesta sukasta tulikin pienempi. Saa nähdä pääsevätkö nämä ollenkaan käyttöön. Värikin kun muistuttaa minua lapsuuden seurakunnan kerhon satumatoista ja varsinkin siitä yhdestä, jota sanottiin oksennuksen väriseksi. Voi sitä raukkaa, joka sillä matolla joutui satuhetkensä istumaan. Ehkäpä siis tulevana äitinä pidän mielessä omat lapsuuden traumat ja jätän nämä sukat käytettäväksi siihen tilanteeseen, jos mitään muuta ei ole puhtaana.