Kaikkien keskeneräisten töiden joukosta vihdoin valmistuikin jotain. Olen tänä syksynä ollut ihastunut kerrospukeutumiseen ja lyhythihaisten neuleiden/puseroiden käyttämisestä pitkähihaisen päällä. Siksipä ehkä ihastuinkin Knit 1-lehden Fall/Winter 2008 numeron lyhythihaiseen neuleeseen. Lisäksi minua kiehtoi ylhäältä alaspäin neulominen. Tämä tekniikka olikin kovasti mieleeni ja aion tehdä lehden ohjeista vielä villatakinkin samalla tyylillä.

Valmis työ pääsi kuvattavaksi Raumalle, joka oli minulle kaupunkina uusi tuttavuus. Vanha kaupunki ja puutalot olivat kauniita, muutamissa käsityöliikkeissäkin tuli käytyä ja pitsiä hankittua, tosin hopeakorun muodossa.

Lankana tässä työssä on Gjestalin Nagano, joka oli hyvää peruslankaa. Napit ovat Pariisista, osan toin itse ja lisää sain jälkikäteen postitse. Täytyykin ehkä ottaa niistä vielä lähikuva seuraavaan postaukseen. Paljastettakoon kuitenkin jo tässä, että niissä on kukkasia hieman japanilaiseen tyyliin.  

 


Matkalla Raumalle aloitin jo uutta työtä. Ihastuin kovasti Jaana Maa-blogissakin nähtyihin pöllöihin. Omani teen kuitenkin lyhythihaisena, jälleen. Silmukkamerkit ovat myös uudet. Koruvaijeri silmukkamerkkejä piti minunkin päästä kokeilemaan.