Tein edellisen Modan ohjeella Kitten Mohairista baskerin, johon siis otsikon oli tarkoitus viitata. En ole oikeastaan aiemmin pitänyt baskereita tai edes harkinnut sellaista, mutta mielestäni tästä tuli oikein kiva, ja se pääsi jo tänään ensimmäistä kertaa näytillekin. Käytiin katsomassa Rocky VI.

331973.jpg

331977.jpg

Kukan ohje on myös samaisesta lehdestä. Uusin Moda on muuten mielestäni todella hyvä. Paljon kivoja ohjeita. Varsinkin pitsivillatakit olivat erityisen kauniita. Nyt onkin taas paljon projekteja mielessä. Nyt onkin jo pian aika  aloittaa joku isompi työ. Aion myös tehdä  pari huivia, johon katsoin mallikuviota Kauneimmat neulemallit- kirjasta. Täytyy vain pähkäillä, miten kuvio taipuu huiviksi. Ajattelin tehdä sekä perinteisen kaulaliinan, että kolmiohuivin. Yksi haarukkapitsihuivikin odottelee tekijäänsä.

Aloitin myös uutta jämälankaprojektia vanhoista Wooleista. Sellaista kääriytymishuivia ajattelin. En kyllä oikein tiedä, tuleeko siitä kiva. Ongelma on siinä, että aloitin tekemään suorakaiteena ja nyt haluaisinkin kolmion. En haluaisi enää tässä vaiheessa purkaa, joten aloitin tekemään kolmiota vasta kun suorakaidetta on jo 20cm tehty. Eli siellä kolmion "kärjessä" on sellainen suorakaiteen alku. Onkohan siinä mitään järkeä? Täytyy harkita vielä. Kaikilla jämälankaprojekteillani on yleensä tapana päätyä purkuun. Ja siksi niitä jämälankoja vain kertyy kertymistään.