Kävin viikonloppuna Helsingissä ja täytyihän sitä myös vierailla Lauttasaaressa. Sieltä oli tarkoitus ostaa, ja ostinkin, luumunviolettia Woolia seuraavaan suurempaan neulomisprojektiin, joka on yllätys yllätys pitsivillatakki.

205821.jpg

Mukaan tarttui sitten myöskin vihreää moniraita 7 veljestä. Tästä teen jotain vain herkullisen värin vuoksi. Muuten en nimittäin ole 7 veljestä langan innokkain kuluttaja. Sitten ostin myös haarukkapitsivälineen, joka maksoi vain 2,5€. Todella edullinen mielestäni, koska olen nähnyt myös 12€ maksavia. Seuraavasta Novitasta oli jo muutamia töitä esillä ja ainakin kaunis haarukkapitsihuivi miellytti silmää. Sen takia tuli jo hankittua tuo vempelekin. Muuten näyttäisi olevan aika perinteistä joulunumeroa eli mm. perinteisiä kultaisia asusteita ja liehukkeita luvassa...

205820.jpg

Menitassakin kävin, mutta ei mitään erityistä tällä kertaa. Matkalla sinne osuin onneksi myös HobBoks- kauppaan. Löysin kivan löydön: Erica Knightin Essential Crochet 50% alennuksella, koska kansi oli haalistunut. Sehän ei sisältöä miksikään muuta ja ihana sisältö onkin. Kivoja sisustus- ja muitakin virkkausohjeita.

205819.jpg

Neuloin myös pipon junassa, mutta siitä kuva vasta myöhemmin.