Viime viikon aikana sain jotain valmiiksikin. Ei kyllä olisi pitänyt mennä lupailemaan Liisan Liljaa Butterflysta valmiiksi. Se kun on vielä tässä vaiheessa:

100409.jpg

Illat menevät aivan uskomatonta vauhtia, vaikka aluksi luulin, että aika tulisi pitkäksi pienellä paikkakunnalla. Työt loppuvat neljän, viiden aikoihin ja sen jälkeen minulla on oikeastaan koko ilta aina aikaa neulomiseen. Olen kyllä yrittänyt myös lenkkeillä, jotta tulisi vähän ulkonakin oltua, mutta muuten olen kyllä vain antanut puikkojen kilistä. Tästä voisi kyllä jo päätellä, että olisin saanut jo vaikka mitä valmiiksi, mutta totuus on toinen. Tässä tämän viikon valmis työ.

100408.jpg 

Nämä pikku bikinit valmistuivat Modern Cotton-langan jämistä sekä TV-neuleen lankajämistä eli Ericasta. Kaveriksi näille on tulossa myös bikinishortsit. Niistä on toinen lahje melkein valmis. Ohje molempiin on uusimmassa Modassa. Näihin bikineihin haluaisin toiseen kolmioon kirjailla vihreän tai sinisen perhosen, mutta sitä pitää vielä suunnitella.

Tänä viikonloppuna en ole kyllä sitten paljon neulonutkaan, vaikka niin suunnittelin. Pitäähän sitä nauttia kauniista ilmasta ja nähdä kavereitakin. Ja vaatiihan koti ja jalkapallo sekä sen innokkaampi katselijakin oman aikansa.