Viikonloppuna en ole kamalasti saanut neulepuolella aikaan. Palmikkoneule on hidasta, mutta mielenkiintoista eikä tosiaankaan mikään tv-neule.

Tänään kävin kotosalla ja mitäs sieltä kaappien kätköstä löytyikään.

87468.jpg

Sain tälläisen joskus lapsena joululahjaksi. Eräänä päivänä huomasin Marjutin neuleblogilla tuollaisen samankaltaisen pötkyläntekovehkeen ja muistin, että minullakin on sellainen. Positiivinen yllätys oli, että pakkauksessa oli tallella myös kaikkea muuta hyödyllistä. Esim. tuo kierroslaskuri. Toinen silmukkastoppari on kyllä kadonnnut. Valitettavasti pakkauksessa oli tallella myös alkuperäisiä lankoja ihanissa neonkirkkaissa väreissä. (Vähän vihreää pilkottaa oikeassa reunassa.) Keksinköhän niille ikinä mitään käyttöä. Materiaalikaan kun ei tuntunut kovin hyvälle.

Otin myös tällaisen kokeiltavaksi. En ole ikinä ennen tällaisella tehnyt, joten täytyy vähän enemmän perehtyä. Jonkinlaisia kukkasia näyttäisi ainakin ohjeen mukaan valmistuvan. Taustalla kellohamekangasta, josta siis riitti myös pöytäliinaan. Hamekin onnistui ihan kivasti, tosin siitä tuli aika läpinäkyvä. Kuvan lupaan vaikka sitten, kun palmikkotoppi valmistuu kaveriksi.

87467.jpg