Viime viikkoina en ole ehtinyt paljon neulomaan, kiireitä on riittänyt muuttopuuhien parissa.  Ompelemisinnostuksen tuottama onnistumisen taikakin taisi jäädä tuohon yhteen ompelupäivään, lakanoiden jälkeen kaikki ompeluyritykset ovat menneet enemmän tai vähemmän pieleen, joten ensimmäisenä muuttolaatikkoon pakkasinkin ompelukoneen.

Pari viikkoa sitten sain kuitenkin valmiiksi jo talvella aloittamani vauvan peiton. Mielessä oli enemmän sellainen lekottelupeitto, kuin esimerkiksi vaunuihin tuleva. Olen aika tyytyväinen malliin ja lopputulokseen, vaikka alkuperäinen suuunnitelma valkovihreästä peitosta sai vaihtua ruskeaan, koska Lanetista ei löytynyt enää kauniin sävyisiä vihreitä. Lankana siis kaksinkertainen Lanett Superwash. Ohje OpArt-peittoon on Knittystä. 

Supervauvan polvisukat tein varastoista löytyneestä vauvalangasta, jonka epäilen olevan Novitan Bambinoa. Sukkamalli oli mukava tehdä ja mikäli toimivat hyvin käytännössä, niin taidanpa kuluttaa samalla mallilla muitakin langanloppuja. Minulle tyypilliseen tapaan toisen sukan tekemisen aloittaminen kesti monta viikkoa. Sukissa ja lapasissa on kohdallani usein se ongelma, että kun lopputuloksen on jo nähnyt ensimmäisessä, niin toisen tekemiseen ei meinaa löytyä tarpeeksi uteliaisuutta ja mielenkiintoa.

Sukat ja peitto pääsivat kuvattavaksi ennnen laatikkoon sujahtamista. Yhdestä kulmasta kuvattaessa kameran ruudulle työntyi pakostakin myös tuleva sukkien ja peiton käyttäjä. Lieneekö ollut utelias...