Sain pari viikkoa sitten valmiiksi äitienpäivälahjaksi aloitetut sukat. Äidin syntymäpäivätkin menivät kesällä ohitse, mutta valmistuivat kuitenkin ennen isänpäivää. Lankana Step, jota jäi vielä kivasti jäljelle. Loppukerästä saattaa valmistua esimerkiksi lenkkeilypipo. Ohjeena sukissa Anemone. Sukat ovat minulle hieman löysät, joten kuvio ei oikein tule kuvassa hyvin esille.

1905112.jpg

Jämälankaprojekti jatkuu edelleen ja parin viikon aikana ovat valmistuneet pieni, liiankin pieni huivi Paris-langasta sekä vanhoista Novitan Alpakoista ranteen lämmittimet. Näihin kuluivat viimeisetkin pätkät molempia lankoja. Paris-langasta tein vuosi sitten keväällä neulepuseron ja alpakkalangasta on valmistunut aikaisemmin ainakin kahdet lapaset, joista toiset lähes 10 vuotta sitten. Huivissa kokeilin korikuvioitusta, joka mielestäni toimii kivasti. Saatan tehdä käyttökelpoisemman, pidemmän kaulahuivin samalla kuviolla vaikka Vivaldista. Nyt kaulahuivi siis jäi langan loppumisen vuoksi aika lyhyeksi, joten sopii vain takin alla käytettäväksi tai sitten jollakin korulla kiinnitettäväksi.
 
1905093.jpg

1905100.jpg

1905103.jpg

Kiinnitin huomiota pitkästä aikaa Anttilassa vieraillessani, että Novitalta on tullut uusia "ylellisyys" lankoja jotka olivat mm. 100% villaa tai villaa+ silkkiä. Hassua, kun monilla lankamerkeillä tämä on kyllä ihan normaalia, eikä ylellisyyttä. Mukavan oloisia nuo langat kyllä olivat ja väritkin hyviä, joten enköhän kokeile sen jälkeen, kun langanostokieltoni päättyy.