En olekaan nyt lähiaikoina paljon ehtinyt neulomaan saatika blogia päivittelemään. Nyt on kuitenkin taas yksi tentti tehty ja voi taas vähän rentoutua ja puuhastella muutakin. Vielä kun sattuu olemaan lomaakin.

Rentouttava syysloma alkoi viikonloppureissulla Helsinkiin. Tarkemman matkaraportin voi lukea toisen reissaajan blogilta. Helsingissä tietenkin kävin Hulluilla päivillä ja tulomatkalla Korialla. Uudessa Novitassa oli kivoja helmirannekkeita. Olenkin jo pitkään halunnut oppia helmillä neulomaan. Kävin tänään ostamassa vähän tarpeita ja tämä ilta taitaa kulua helmiä pujotellessa. Ajattelin myös itse suunnitella jonkun mallin, kunhan ensin kokeilen valmiilla ohjeilla. Novitasta meinasin myös toteuttaa kivan boleron, mutta vaihdan Woolin Floricaan. Ja neulepiparkakkutalon ajattelin myös askarrella. Oikeaa en taida tänä jouluna ehtiäkään tehdä ja eihän tuota tullut syötyä viimeksikään kuin vähän.

Neuletakin alkua en aio vielä kuvata. Sen verran on alkutekijöissään. Olen joutunut purkamaankin jo kahdesti ja innostus alkaa pelottavasti laantua. Mutta nyt siis helmien pujotukseen.

222884.jpg