Kylläpäs ihan hävettää, miten vähän olen saanut tämän syksyn aikana neulottua ja blogia päiviteltyä. Ne kaksi villapaitaa ovat siis edelleenkin kesken, ja joululahjatkin on tänä vuonna suureksi osaksi kaupan hyllyiltä.

Tässä kuitenkin jotain. Viime viikolla sain tehtyä pukin konttiin  kaverille tarkkojen toiveiden mukaan pipon. Pipon piti olla vaaleanpunainen, jossa on kukka. Toivottavasti tästä tuli hyvä ja mieleinen. Lanka on tavallisuudesta poiketen 7 veljestä ja malli Modassa 5/07. Kukan tein omasta päästä ja se muotoutui tehdessä. En edes tajunnut kirjoittaa ohjetta ylös...

1133535.jpg

Toinen joululahja tekele oli töppöset, uusimman Modan ohjeella. Töppösistä tuli kuitenkin aika pienet, joten taitavat jäädä itselle. Tästä johtuen en ole vielä tehnyt näitä edes loppuun. Langanpäät ovat päättelemättä ja reunus virkkaamatta. Ehkä joku päivä... Lankana on vanha Novitan Fauna.

1133550.jpg

1133558.jpg

Joulun jälkeen lähdenkin kaukomaille ja ehkä sieltä löytyy uusia ideoita myös neulomiseen. Ja ainakin takaisin tultua pitää saada lämmintä päälle, joten eivätköhän ne villapuserot sitten valmistu. Harmittaa kyllä toden teolla, ettei lentokoneeseen saa käsitöitä viedä. En ehkä uskalla luottaa, että edes bambupuikkoja tai muovista virkkuukoukkua saisi viedä.