En ole ollut viime aikoina mitenkään erityisen tuottelias. Viikonloppuna sain kuitenkin jotain puoliksi valmiiksi. Knittyn ohjeella (linkitys ei nyt toimi, mutta sivupalkista löytyy) tein yhden käden lämmittimen ja toinen toivottavasti valmistuu kaveriksi tänään tai huomenna. Välillä neulon villatakkiakin.

182951.jpg

Lankana on joskus ehkä 8 vuotta sitten ostettua alpakkaa. Olisiko ollut jopa Novitan lankaa. Vyötettä ei ole enää tallella. Näitä minulla on vielä muitakin ruskean sävyjä, tulee kivoja asusteita syksyyn. Muutin hieman Knittyn ohjetta ja tein muutaman palmikkokierroksen enemmän. Puikkoina oli ensimmäistä kertaa käytössä bambusukkapuikot. Oli oikein mukavat neuloa, eivätkä luistaneet kertaakaan pois silmukoilta.  

En muuten ole ihan varma näiden lämmikkeiden toimivuudesta. Yleensä minulla ainakin paleltaa juuri sormenpäitä. Mutta voihan näiden kanssa vaikka neuloa tai näppäillä tietokoneella jos on oikein kylmä, ja ehkä se lämpö sitten siirtyy sormenpäihin tuolta lämpimistä ranteista ja kämmenestä. Pitää testata kunhan tulee valmista.