Ostin kokeeksi hieman Rowanin lankoja Menitasta. Minulle on jostain syystä tullut kummallinen ihastus siniseen ja Rowanin Tapestry-langasta löytyikin kaunis sävy, joka tosin tuo mieleen hieman mustikkasopan tai mustikkamuffinssin. Langasta valmistui pipo, jota en suunnitellut mitenkään. Halusin palmikkopipon, mutta en mieleen ei tekohetkellä tullut mitään kivaa ohjetta, joten päätin tehdä mitä mieleen seuraavaksi tulee. Pipo on ihan kiva, mutta ei siitä täydellinen tullut. Mm. kierroksen viimeinen palmikko on aina muita kapeampi, koska en laskeskellut edes silmukoita... Sopiva kuitenkin ja nyttemmin tuiskuissakin testattu ja lämpimäksi todettu. Lankaan olen kyllä tyytyväinen ja taidanpa tehdä vielä kaulaliinan pipon kaveriksi.

2090434.jpg

2090441.jpg

Halusin myös kokeilla kaulaliinan tekoa pitkittäin, ja ruskean sävyisistä sekalaisista langoista valmistui kaulaliina neuloen aina oikeaa. Kuvat on otettu pimeällä, mutta oli pakko saada kuviin ikkunoiden kaunis lumipeite.


2090456.jpg

2090442.jpg

Uusia projekteja tulee mieleen koko ajan, enkä pysty ollenkaan keskittymään tekeillä olevaan kirjoneulepaitaan. Tilannetta ei helpota yhtään Tampereen käsityömessuilta tehdyt inspiroivat kirja- ja lankalöydöt. Vierailin messuilla ensimmäistä kertaa ja enköhän tule vierailemaan jatkossakin. Ainakin nähtävää jäi vielä paljon; lompakko ja minäkin hyydyimme jo ensimmäisen hallin jälkeen.