Sainpas vihdoinkin nämä välityöt tänne blogille asti. Oikeastaan jälleen kerran viivytys johtui langanpätkien päättelystä (joka oikeasti on 10 min. homma). En meinannut millään jaksaa aloittaa, mutta onneksi nyt on jälleen tenttiin lukua, joten kylläpä alkoi langanpätkät kummasti kiinnostaa.

208973.jpg

Lapaset on tehty Italista ostetusta Fiord-langasta. Oikein napakkaa lankaa ja varmasti ihan lämpimät lapaset. Varsi on Eskimoa. Lapasista tuli vähän tonttumaiset, suipot. Väri on oikeasti hieman kirkkaampi.

208974.jpg 

Pipon lanka on myös Italiasta. Muuten oikein ihana ja pehmeä lanka, mutta oudosti kerän lopussa vaihtuvan värin sävy olikin paljon kirkkaampi kuin kerän alussa. Yksi haitta pipossa on myös se, etten uskaltanut langan loppumisen pelossa tehdä pidempään ennen kavennuksia, joten pipo on aavistuksen verran lyhyt. Loppujen lopuksi sitten lankaa jäikin vielä ainakin parin kerroksen verran, mutta en tietenkään purkanut... Malli on oma.

Olen aloittanut myös uutta neuletakkia ja se pääsikin hyvään alkuun. Tänä aamuna kuitenkin päätin purkaa eilisillan osuuden, koska näytti siltä, että ainaoikein osuus reunassa rupesi kääntymään ulospäin. Aluksi tietenkin ajattelin, että ei haittaa ja jatkoin vain, mutta yön yli harkittuani päätin kuitenkin purkaa. Parempi näin alussa kuin sitten harmitella valmiissa työssä ärsyttävää reunaa. Nyt pitää vain keksiä miten saan reunuksen ei kääntyväksi.