Kamera ja sen isäntä palasivat Englannista. Molempien paluu oli oikein mukava juttu. Viikonloppuna sain valmiiksi vihdoinkin Snowdrop Shawlin. Kiva tuli, vaikka lanka ei enää riittänytkään reunukseen. Ajatus oli, että tätä voisi käyttää myös viileinä kesäiltoina. Ja mielestäni sen saa oikein mukavasti hartioille. Jää käsillekin liikkumavaraa. Kuvio oli helppo ja ohjetta ei muutaman ensimmäisen kuviokierroksen jälkeen enää tarvinnut. Langasta, eli Mohair Luxista pidän tosi paljon. Onneksi sitä on vielä kaksi kerää vihreänä. Tähänkin meni muuten kaksi kerää. Vihreästä voisin tehdä toisen huivin. Esim. suorakaiteen muotoisen.

Uusi projektikin ilmaantui eilen kehiin. Sisko teki niin mukavia tossuja, että minullekin tuli innostus. Somat tossuneulomukset esillä täällä. Itse aloitin tekemään mustasta Malibusta tossuja, joista toivonmukaan tulee jonkun kiltin ja halvan suutarin avustuksella kesäkengät. En paljasta vielä enempää, mutta ohjeeseen avustusta olen saanut Itte tehty blogilta, eli täältä näin.

Muutenpa olen saanut lisää raitoja telkkarineuleeseeni, mutta vielä ei olla kovin lähellä valmistumista. Ompeluakin ajattelin lähiaikoina aloittaa. Mielessä on ainakin kaksi hametta ja rantaviltti. 

Nyt illanviettoon ja uutta huivia esittelemään.

79371.jpg 

79369.jpg