Kahden viimeisen päivän aikana olen valmistellut matkalle lähtöä. Perjantaina lennämme Roomaan ja sieltä matka jatkuu Firenzen ja Venetsian kautta Pariisiin. Matkavalmisteluihin on kuulunut mm. pyykinpesua, siivousta ja tietenkin neulomista. Pyykkiä on tullut pestyä siihen malliin, että asunnossa on tällä hetkellä aika trooppinen ilmasto.

Neulomisprojekti oli Arrowhead Shawl. Lankana Drops Alpaca. Kuvat on valitettavasti otettu ennen pingottamista. Huomenna tuskin ehdin enää blogia päivittelemään. Lankaa meni vähän vajaa 100g. Melko pieni huivi, mutta voi käyttää sitten helpommin myös kaulahuivina syksyllä.

140071.jpg

140068.jpg

140073.jpg

Kunnianhimoinen tavoite on saada huomenna ennen lähtöä neulottua vielä Mollyn hiuspanta pieneksi auringonsuojaksi. Voipi olla, että muut asiat menee kuitenkin edellle. Pakko kuitenkin esitellä lanka, josta ajattelin tuota kokeilla. Novita Palomaa. Tätä on myös yksi kerä kultaisena, mutta se on jo toisessa, vielä salaisessa projektissa. Harmi, kun tätä ei enää tehdä. Olisi saanut kivoja juhlavia huiveja tästä.

140118.jpg

Niin, ja luvatut paremmat kuvat palmikkotopista tulevat tässä. Kuvien laatu tosin vain hieman parempi. Lähinnä halusin vain tuoda esille paremmin neuleen pinnan ja kuvion.

140066.jpg

140072.jpg