Viime viikolla olin ahkera ja helteestä huolimatta kilistelin puikoilla vihreää Mohair Luxia. Tällaista tulosta syntyi:

120498.jpg

120497.jpg

Kyseessä siis Kiri-huivi. Aikaisemmin tein tällaisen valkoisesta Woolista. Tämäkin lähti jo lahjaksi ja saapunee perille huomenna. Onneksi olkoon vain syntymäpäiväsankarille. Mielestäni Vihreän Mohair Luxin väri on todella kaunis ja raidoittuu nätisti tässä mallissa.

Tämä viikko on taas omistettu palmikkotopille. Tuleekohan se ikinä valmiiksi. Suunnitelmissa kun olisi vaikka mitä muuta kivaa. Syksyn Novitakin saapui ja kauniita malleja syksynumeroiden tapaan oli tässäkin. Erityisesti petroolinsininen Wool kiinnostaa. Viime viikonloppuna lankakaupassa vieraillessani saimme siskon kanssa kutsun kotikaupungin neulojien kokoontumiseen. Vielä nyt kesällä en työn vuoksi ehdi, mutta syksyllä ajattelin kyllä käydä paikan päällä pyörähtämässä. Voisi olla ihan mukavaa tavata ihmisiä ja saada uusia vinkkejä.

Elokuussa tiedossa ihana, kauan odotettu ulkomaanmatka. Suuntana Rooma, Firenze, Venetsia ja Pariisi. Ja jos suinkin nähtävyyksiltä ennätän, niin jossakin lankakaupassa aion piipahtaa. Vinkkejä hyvistä kaupoista otan mielihyvin vastaan.