Nyt en enää jaksanut odotella töiden valmistumista, vaan ajattelin tehdä pienen päivityksen keskeneräisistä puuhasteluista. Pikkuhiljaa alkaa tulla kiire joululahjojen kanssa, mutta onhan tässä vielä vähän aikaa aloitella
uusiakin.
278209.jpg

278212.jpg

Aloittelin söpöjä oravalapasia Hello Yarn sivujen ohjeen mukaan. Oravapuolisko on jo tehtynä. Huomasin samalla, että kirjoneuletaidot on pahasti ruosteessa. En oikein osaa jättää sopivaa lankaa kuvion taakse. Yleensä jätän liian löysän, kun pelkään, että kiristää, mutta tästä huolimatta työssä on muutama kiristyskin. Lisäksi toiselle puolelle lipsahti sunnuntai-iltana telkkaria katsoessa aika suurikin virhe. Mutta onneksi sekin on ihan kivan näköistä kuviota.

278207.jpg

Novitan ohjeella yritän tehdä  Huopasesta piparkakkutaloa. Tämä on oikeasti viimeinen kerta, kun teen mitään huopasesta. Pesin levyn muutaman pikkupyyhkeen kanssa. Kun otin pyyhkeet koneesta ne olivat aivan kokonaan pienen villahahtuvan peitossa. Lisäksi Huopasen huopunut pinta on epätasaista ja rumaa.  Saa nähdä  mitä talosta tulee, mutta ompelu onnistuu parhaiten tuollaisella käyrällä neulalla.
278205.jpg
278203.jpg


Kolmas keskeneräinen on Snowflake-villasukat Mag Knitsin  sivuilta. Ihan kiva malli, mutta taidan kokeilla myös ohuemmalla langalla, Nallessa ei oikein tule kuvio esille.

278215.jpg

Saimme viikonloppuna uuden  perheenjäsenen. Nyt kelpaa katsella neuleblogeja,  villapaidatkin näkyvät varmaan  lähes luonnollisessa koossaan. Kuvanlaatu on loistava. Macin käyttöjärjestelmään täytyy vain  vähän totuttautua.  Tämä päivitys tulee vielä vanhalta koneelta, joka on tuossa vieressä.