En ole nyt vähään aikaan päivittänyt, mutta olen saanut ihan mukavasti töitä valmiiksi. Tänään sain lisäksi uudet Sublimen langat villatakkia varten. Kalliitahan nuo olivat, joten toivon, että takki onnistuu.

Haarukkapitsihuivi valmistui viime viikon lopulla. Kiitos vielä hyvistä vinkeistä niitä antaneille. Hiuslenkki toimi tosi hyvin kiertymisen estäjänä. Tässä huivi. Lankana Wool. Ohjetiedot edellisessä tekstissä.

357826.jpg

Tein myös laukun Malibusta, jossa on uusia kivoja värejä. Ohje Koukussa-kirjasta. Laitoin vielä laukkuun vuoren. Kahvat ovat pikkaisen liian suuret, mutta ei oikeastaan haittaa. Malibu-lanka on hyvää laukuissa, purkautumisongelmaan löytyi ratkaisu tuosta samaisesta Koukussa kirjasta: kynsilakkaan kun kastaa päät, niin ei purkaudu.

357827.jpg

357828.jpg

Viimeinen valmistunut on pipo uuden Modan ohjeella. Lankana Wool. Lisäksi vielä kesken on kääriytymishuivi Alfa Glitteristä. Tässä huivissa minulla onkin käytössä melkein oma ohje. Tai en ainakaan ole nähnyt aikaisemmin muualla. Esittely luvassa luultavasti seuraavassa päivityksessä. (Jäipäs jännittävään kohtaan)

357829.jpg