Yksi Joululahja on valmistunut, ihme kyllä. Alkoi jo tuntua, etten saa mitään valmiiksi asti. Paljon on vielä kyllä keskenkin.  Kohta on pakko alkaa karsia suunnitelmista. Vielä täytyy kuitenkin tehdä monta työtä ja tässä sivussa lukea pariin tenttiin, siivoilla, urheilla ja muuta mukavaa.  Kiireestä ja stressistä huolimatta olen aina tykännyt joulukuusta, joulun valmisteluista ja lahjojen teosta.

Joka joulu olen tehnyt jotain uutta joulukuuseen. Tänä jouluna ajattelin virkata lumihiutaleita. Niistä on ollut parissa käsityölehdessä ohjeitakin. Ainakin Modassa ja Kauneimmat Käsityöt- lehdessä. 2 lumihiutaletta on jo valmiina. Laitan kuvia, kunhan olen tehnyt useamman.

Huomenna ajattelin leipoa piparkakkutalon, vaikka vannoin etten sellaista tänä vuonna tee. Kotivinkin joululehdessä oli kuitenkin niin kiva tornitalo, että sormet rupesi syyhyämään. Saa nähdä onko huomenna enää yhtä kivaa. Piparkakkutalossahan ei ole mitään muuta ongelmaa kuin se sokerin kanssa läträys ja se, ettei sitä kukaan enää joulun jälkeen syö...

Niin, se valmistunut työ on tälläinen: (voi itku mikä valo)

288168.jpg

288164.jpg

Pakko oli käyttää salamaa, että sai edes vähän väriä kuvaan. Lankana Aino ja ohje Ullasta, Aurora-huivi.