Viime viikonloppuna en pystynytkään päivittämään, kun ei ollut konetta käytössä. Tällaiset valmistuivat uimarannalla aurinkoa ottaessa.

108003.jpg

Lankana Erican jämät tuosta edellisen päivityksen puserosta ja yläosassa Gedifran Modern Cottonia. Tuohon yläreunaan pitää vielä punoa kunnon nyöri, nyt vain lanka mallina. Ohje on uusimmasta Modasta. Tein kyllä vähän isommilla puikoilla, kun halusin löysemmän tuloksen. Lisäksi tein yläosan joustimen korkeammaksi. Näitä voi ihan hyvin mökillä shortseina pitää. Muuten sitten käyttö saattaa jäädä vähän vähemmälle.

Tällä viikolla palailin sitten taas palmikkoneuleen kimppun ja ihan kivasti on edistynytkin. Tavoitteena on saada se valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Sen verran kuitenkin on hidas neuloa ja varmasti välillä haluan tehdä muutakin. Jotenkin kyllä on neuleiden valmistumisvauhti hyytynyt, vaikka periaatteessa on iltaisin ihan hyvin aikaa tehdä. Ehkäpä siirtyminen kotisohvalta muualle on vaikuttanut asiaan.

Odottelen jo innolla palkkapäivää. Suunnitelmissa on ostaa langat kahteen villatakkiin. Ohjeetkin on jo valmiiksi katsottuna.