Neuloin eilen viimeisimmät joululahjat. Aattona lahjoja valmistui vielä autossa mummolaan mennessä. Lahjat ovat kuitenkin ilmeisesti kelvanneet, joten hyvä, että sain kaikki tehtyä. Nyt onkin sitten mukava neuloa jotain myös itselle. Ideoita ja lankaa on paljon, joten valinta tulee olemaan vaikea. Olen kuitenkin jo kallistumassa haarukkapitsihuivin puolelle. Mutta nyt niihin viimeisiin lahjaesittelyihin.

Eilen valmistui huivi Kitten Mohairista Drops Design-ohjeella. Lankaa meni n. puolitoista kerää. Kaveriksi pakettiin tein myös korun Suuri Käsityölehden ohjeella. Nyt en muista numeroa.

314671.jpg

314678.jpg

Äiti sai lahjaksi Essential Crochet- kirjan ohjeella tehdyn pussukan.Lankana Butterfly. Tässä voi pitää esimerkiksi yöpukua tai alusvaatteita vaikka matkalla tai muutenkin.

314691.jpg

314688.jpg


Tekemiäni joululahjoja on esillä myös siskon blogissa. Minun tuotoksia ovat lapaset, pussukka ja rannekkeet. Lisäksi virkkasin eilen  Koukussa-kirjan päällä  olevan metallisen renkaan kynttilän koristeeksi. Metallilangat taisivat olla paketin koristuksena.

Kaikkia joululahjoja en ehtinyt kuvaamaan ennenkuin ne peittyivät kääröihin.

Nyt taas lyhyt työviikko edessä ja sitten uutta vuotta ja samalla myös uusia käsitöitä juhlistamaan.